Dev en Des zakelijk social media

Zakelijk social media

Zakelijk social media kan lastig zijn om mee te beginnen als je de weg niet weet. Ieder social media kanaal werkt weer net even anders. Zo kun je bij Facebook zowel je privé als je zakelijke pagina onder dezelfde inlog doen en heb je bij Instagram een compleet nieuw account nodig. Wij bieden ondersteuning in het opzetten van jouw gewenste social media kanalen.

Naast het opzetten van social media kanalen kunnen wij je ook ondersteunen in het onderhouden van zakelijke social media pagina's. Zo kun je alle accounts compleet door ons laten beheren of dit deels door ons laten doen en deels zelf invullen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Zakelijk social media account aanmaken 
Laat aan ons weten op welke social media kanalen jij een zakelijk account wilt hebben en wij regelen de rest. Wij maken het account aan, zetten een profielfoto en bannerfoto neer en we vullen je profielgegevens zoals een link naar je website, je openingstijden enz.

Zakelijk social media onderhoud 
Bij het onderhouden van je zakelijke social media account laat je ons weten welke accounts wij bij moeten houden en hoe veel keer per week je op deze kanalen een bericht wilt plaatsen.

Berichten plannen 
Wanneer wij een social media account onderhouden, plannen wij dit drie maanden vooruit. Zo is er altijd voldoende tijd om eventuele acties te promoten. Deze planning wordt met jou doorgenomen en na akkoord wordt de planning in de gewenste social media kanalen verwerkt.

Social media training 
Wij bieden diverse trainingen aan, online of op locatie, waarbij wij je op weg helpen om je social media kanalen optimaal te benutten.

Dev en Des restaurant social media

Social media trainingen

Wij bieden verschillende social media trainingen aan. Denk hierbij aan het opzetten van jouw eigen zakelijke social media kanalen, Het onderhouden van jouw zakelijke social media kanalen, het bedenken van nieuwe berichten en het online adverteren.

Voor de mogelijkheden en alle trainingen, neem even contact op

"What happens on social media, stays on Google forever"

Dev en Des Social Media

Social media scan

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Maar het is heel belangrijk dat jouw social media er ook goed voor staat. Voor we aan de slag gaan met je zakelijke social media kanalen doen wij eerst een social media scan. De scan wordt alleen gedaan als er al social media kanalen aanwezig zijn. Deze scan laat voor ieder social media kanaal zien hoe dit er momenteel voor staat en wat eventuele verbeterpunten zijn.

Wil jij graag weten hoe je er op dit moment voor staat en alvast een aantal verbeterpunten ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend je social media scan aan.