Dev en Des design

Een goed design maakt het verschil

Een goed design maakt een groot verschil en kan bijdrage aan de beleving van je restaurant. Met een goed design kan de sfeer van je restaurant doorgezet worden naar alle reclame uitingen. Op deze manier krijgt je klant altijd het zelfde gevoel, de zelfde beleving, wanneer ze jouw reclame voorbij zien komen.

Dev en Des ontwerp zowel online als offline reclame-uitingen in allerlei soorten en maten. Heb je interesse in een design op maat? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

"Design is thinking made visible"

Dev en Des design

Een ontwerp voor jouw restaurant

Wanneer wij een ontwerp voor je gaan maken komen we eerst even langs. Zo kunnen we kennis maken en van de sfeer proeven. We bespreken alle wensen en mogelijkheden en vervolgens maken wij een passend voorstel.

Vervolgens maken wij een ontwerp op maat. Dit loopt vaak in een aantal stappen waarbij wij tussentijds om feedback vragen. Zo maken we eerst schetsen om een idee te geven hoe het ontwerp er uit zal gaan zien en vervolgens werken we ontwerp uit.

Design voorbeelden

  • screen-shot-2017-11-13-at-10-42-31-1
  • logo-1
  • unieketen-huisstijl-devendes-2
  • 13716186-803245659809611-4531552921214900452-n-1-600x0
  • kosem-flyer-1
  • visitekaartjes-hossen-2
Restaurant design

Design mogelijkheden

Bij Dev en Des kun je terecht voor allerlei soorten ontwerpen. Wij vinden het belangrijk om een ontwerp in de gewenste stijl te kunnen maken zodat je ontwerp bijdraagt aan een totaalbeleving.

Design bied vele mogelijkheden en gaat vaak gepaard met een online of offline reclame uiting zoals het drukken van flyers of het maken van een website.

Heb je interesse in een van onze producten? Neem dan contact op voor verdere informatie.