Reclamebureau food en horeca

Dev(elopment) en Des(ign)

Een developer met gevoel voor ontwerpen en een designer met gevoel voor techniek.
Zo is de naam Dev en Des ontstaan.

2010

Start onderneming

2012

Fullservice reclamebureau

2014

Naam Dev en Des

2016

Focus Food en Horeca

DevEnDes-Youandi

Development en design

Tegenwoordig kan iedereen een website bouwen, maar wat is dan het resultaat? En geeft dit ook de uitstraling van kwaliteit die jij met je bedrijf wilt geven? Bij Dev & Des ben je zeker van echte kwaliteit. 

De naam Dev en Des is ontstaan door de aard van de eigenaar. Een designer met gevoel voor techniek en een developer met gevoel voor vormgeving. De een kan niet zonder de ander, deze elementen vullen elkaar aan en maken elkaar sterk. 

Opgegroeid met een grote liefde voor lekker eten ging het bedrijf langzaam steeds meer richting de horeca branche. Uiteindelijk heeft Dev en Des besloten om de volledige focus op de horeca markt te leggen. "Eten zou een beleving moeten zijn" en Dev en Des helpt die beleving tot stand te brengen door middel van de juiste reclame uitingen.

DevenDes-overons-03

Horeca

Wij zijn gespecialiseerd in de horeca branche. Maar dat wil niet zeggen dat als jij als niet horeca-ondernemer, niet welkom bent. Bij ons is iedereen welkom!

Wij hebben door onze ervaring de focus op de horeca gelegd en kunnen daar ook het beste advies geven. Zo bieden wij online reserveringsmodules die geimplementeerd kunnen worden op jouw website, Geoptimalisserde menukaarten met een strak design, digitale menuschermen en nog veel meer.