Persoonlijk marketingadvies

een vast bedrag per maand, geen verrassingen achteraf

Marketingadvies abonnement
Samen gaan we aan de slag voor jouw marketing.

  • Intake gesprek
  • Persoonlijke marketing begeleiding online
  • Motivatie ondersteuning
  • Actielijst (om direct zelf aan de slag te gaan)

€119,- per maand ex. btw

Veelgestelde vragen

Wat kun je van ons verwachten?

Intake gesprek
Nadat je gegevens bij ons binnen zijn nemen we zo snel mogelijk contact op om een intakegesprek te plannen. Dit gesprek zal via telefoon of Skype gaan. In dit gesprek willen we je beter leren kennen. Wie ben je? Wat wil je bereiken met dit advies? Waar loop je tegenaan? En ga zo maar door. Tijdens dit gesprek willen we een helder doel met je formuleren om mee aan de slag te gaan. Een intakegesprek duurt ongeveer een uur/anderhalf uur.

Motivatieondersteuning
Door het dagelijks leven kun je soms het een en ander vergeten. Je krijgt van ons wekelijks een mail om je eraan te herinneren dat je bezig blijft met je actielijst en het werken aan je marketingdoelen.

Persoonlijke marketing begeleiding
Na het intakegesprek plannen we onze eerste sessie. Iedere maand hebben we een online call van 45 minuten via Skype. Tijdens deze calls gaan we een duidelijke strategie opzetten naar aanleiding van de doelen die we gesteld hebben tijdens het intake gesprek. We maken samen een duidelijk stappenplan om deze doelen te bereiken.

Actielijst
Na iedere call krijg je binnen 24 uur een actielijst toegestuurd per mail met alle concrete punten die we besproken hebben en waar jij komende maand mee aan de slag gaat.

Wat is de duur van de overeenkomst?
We hebben natuurlijk wel even de tijd nodig om resultaat te halen uit jouw krachtige marketingfunnels. Het marketingadvies abonnement sluit je af voor 1 jaar.

Wat als ik wil stoppen?
Geen zorgen, alle informatie die we met je hebben gedeeld is van jou. Je kan dus na het abonnement nog steeds zelf aan de slag. Je sluit de overeenkomst voor 1 jaar. Deze kun je uiterlijk 1 maand voor vervaldatum opzeggen. 

Hoe zit het met betalingen?
Je krijgt maandelijks een factuur van ons, deze kun je eenvoudig via de link met Ideal betalen. 

Wat als ik een keer mijn afspraak af moet zeggen?
We plannen alle adviesgesprekken vooruit maar het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je niet kan. Je kan het adviesgesprek gewoon annuleren wanneer je niet kan door ons hiervan op de hoogte te stellen, dan plannen we meteen een andere datum.