Maak je onderneming zichtbaar!

Marketingadvies persoonlijk en op maat

Een zaak vol klanten, een agenda vol afspraken, duizenden website bezoekers per maand, hoe doe je dat? 

Om een onderneming te laten draaien heb je klanten nodig, zonder klanten heb je immers geen onderneming. Hiervoor gebruik je marketing.

Marketing is een heel breed begrip en wordt vooral omschreven als “alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen” Marketing is dus essentieel voor jouw onderneming.

We begeleiden je persoonlijk in jouw marketingstrategie zodat je precies weet welke stappen je kan zetten om je onderneming zichtbaar te maken. 

Persoonlijke begeleiding

We helpen je persoonlijk met het opzetten van een duidelijke marketingstrategie.

Actielijst op maat

Je krijgt een actielijst op maat gemaakt om zelf stap voor stap mee aan de slag te gaan.

Motivatie mails

We blijven in contact en sturen je motiverende berichten om je te helpen je doelen te behalen.

Een ijzersterke
marketingfunnel

Marketing begint bij het stellen van doelen en het maken van een strategie. In een persoonlijke skype-call praten we over je onderneming, je wensen en je huidige situatie. Vervolgens gaan we aan de slag om een duidelijke strategie te maken die je stap voor stap zelf kan uitvoeren.

We spreken elkaar maandelijks en iedere maand kun jij aan de hand van je persoonlijke actielijst weer vooruit met je marketingplan. Tussendoor sturen we berichtjes om je op het goede pad te houden en in actie te zetten. 

Eric Hossen
Capri ijs en delicatessen

"We werken al lange tijd samen met Dev en Des. Dankzij hun hulp is onze maillijst met 200% gegroeid."

Anne Cuppers
Rottiedam

"Vakkundig en persoonlijk! We hebben veel profijt van het werk dat Dev en Des voor onze zaak heeft gedaan!"

Mahalia van der Waal
Online Ontspannen

"Super service! Ik ervaar veel aandacht voor mijn wensen. Ze denken actief mee aan goede oplossingen en een mooi resultaat."

Gaan we samen aan de slag?

Dan staat jouw succesverhaal hier binnenkort ook boven..

We begeleiden je persoonlijk met je marketingstrategie en samen bouwen we ijzersterke marketingfunnels.

  • Intake gesprek
  • Persoonlijke marketing begeleiding online
  • Motivatie ondersteuning
  • Actielijst (om direct zelf aan de slag te gaan)

Veelgestelde vragen

Wat kun je van ons verwachten?

Intake gesprek
Nadat je gegevens bij ons binnen zijn nemen we zo snel mogelijk contact op om een intakegesprek te plannen. Dit gesprek zal via telefoon of Skype gaan. In dit gesprek willen we je beter leren kennen. Wie ben je? Wat wil je bereiken met dit advies? Waar loop je tegenaan? En ga zo maar door. Tijdens dit gesprek willen we een helder doel met je formuleren om mee aan de slag te gaan. Een intakegesprek duurt ongeveer een uur/anderhalf uur.

Motivatieondersteuning
Door het dagelijks leven kun je soms het een en ander vergeten. Je krijgt van ons wekelijks een mail om je eraan te herinneren dat je bezig blijft met je actielijst en het werken aan je marketingdoelen.

Persoonlijke marketing begeleiding
Na het intakegesprek plannen we onze eerste sessie. Iedere maand hebben we een online call van 45 minuten via Skype. Tijdens deze calls gaan we een duidelijke strategie opzetten naar aanleiding van de doelen die we gesteld hebben tijdens het intake gesprek. We maken samen een duidelijk stappenplan om deze doelen te bereiken.

Actielijst
Na iedere call krijg je binnen 24 uur een actielijst toegestuurd per mail met alle concrete punten die we besproken hebben en waar jij komende maand mee aan de slag gaat.