Wat zet je op social media?

Content creëren voor social media

Social media bijhouden voor je restaurant kan een hele uitdaging zijn, zeker als je niet weet wat je online moet zetten. 

Wanneer je weet wat je moet plaatsen wordt social media al meteen een stuk leuker. Wij gaan je daarbij helpen. Deze 20 tips helpen je op weg om meer inspiratie te krijgen in de berichten die je online kan plaatsen.

Download

GRATIS 20 tips vol inspiratie voor
social media content creatie

Inspiratie staat voor je klaar

Inspiratie is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Jij wilt je toch gewoon lekker bezig houden met je onderneming en niet met het plaatsen van social media content?

Gelukkig is er nu hulp en hoef je niet alles meer zelf te bedenken. Wij hebben dit namelijk al voor je gedaan. We delen 20 tips vol inspiratie om content te creëren voor je social media kanalen. Dan heb jij meer tijd om aan je onderneming te besteden.

Download de tips en ga direct aan de slag met je social media content.

Download

We helpen je graag met je social media

Kom je er toch niet helemaal uit of heb je gewoon te weinig tijd om steeds een nieuw bericht online te plaatsen? Wij kunnen je helpen door je social media compleet uit handen te nemen. We bedenken de content, maken professionele foto's en plaatsen alles online. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op dan drinken we samen een kopje koffie en bespreken we de opties. 

Maak een afspraak