Food fotografie

Je gerechten zijn uniek, een kenmerk voor jouw restaurant. Dit unique selling point kun je nog beter benutten door naast je menukaart ook professionele foto's van de gerechten te laten zien.

Laat gasten proeven van de visuele beelden en dagdromen over de smaak van je heerlijke gerechten bij het zien van je heerlijke food foto's.

Vraag food fotoshoot aan

Hoe werkt een food fotoshoot

We bespreken samen welke food foto's gemaakt gaan worden. Daarnaast hebben we altijd nog een aantal vragen om goed te kunnen bepalen wat je wilt bereiken. Aan de hand van deze vragen, stellen we een fotoshoot samen.

Tijdens een fotoshoot op locatie worden alle benodigdheden voor de fotoshoot meegenomen. Vervolgens gaan we de set installeren. Wanneer je een kleiner restaurant hebt is het handig om de fotoshoot buiten openingstijden te plannen zodat wij geen gasten in de weg lopen. Wanneer de set staat kan de fotoshoot beginnen.

Vraag food fotoshoot aan

Food fotoshoot mogelijkheden

Naast food foto's kun je ook een fotoshoot aanvragen voor sfeerbeelden, interieurfoto's en personeelsfoto's.

De mooi gedekte tafels, de unieke keuken die jullie hebben en de heerlijke gerechten. Met deze foto's kan iedereen van jullie unieke sfeer proeven.

Heb je interesse in een fotoshoot, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag fotoshoot aan

Voorbeelden food fotografie