Een campagne voor je restaurant

Campagnes zijn lopende promoties voor een bepaalde tijd. Een campagne heeft altijd een begin en eind. Voor een campagne stel je een doel, bijvoorbeeld: aanzetten tot koop, naamsbekendheid, amuseren, informatief, overtuigen en nog veel meer. Het is belangrijk om een goede doelgerichte campagne op te zetten en daar kan Dev en Des je bij helpen.

Heb je een nieuwe cocktail die je wilt promoten of komt de asperge tijd er weer aan en wil je daar iets bijzonders mee doen? Neem contact op voor alle mogelijkheden en we helpen je graag verder.

Vraag campagne aan

Voorbeeld campagne

Wanneer kan je een campagne inzetten? Wij geven je een voorbeeld van een kleine campagne.

Vaderdag staat weer voor de deur en jij hebt een super lekker vaderdag diner bedacht. Natuurlijk wil je dat alle vaders hiervan op de hoogte zijn. Je zet een campagne in om het vaderdag diner te promoten. Deze campagne bevat het adverteren via je Facebook pagina, diverse Facebook posts om je doelgroep te helpen herinneren. Je hangt posters op in de zaak en voor het raam zodat iedereen het kan zien. Wanneer mensen bij je komen eten geef je aan het eind van de avond nog een kaartje mee ter promotie van je vaderdag diner. Je doelgroep kan er niet meer omheen, zo'n lekker bijzonder diner, daar moeten ze wel naartoe.
 

Vraag campagne aan

Jouw eigen campagne

Wanneer je interesse hebt in een campagne komen wij bij je langs, we bespreken al je wensen en de mogelijkheden. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om een mooi voorstel te maken.

Een campagne is voor iedere gelegenheid weer anders, alles wordt daarom ook op maat gemaakt. Heb je interesse in een campagne voor jouw restaurant? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Vraag campagne aan

Campagne mogelijkheden

Feestdagen 
Feestdagen zijn ideale gelegenheden om een campagne in te zetten. Een speciaal Valentijnsdag diner, een Vaderdag lunch of een Paasontbijt, dit zijn mooie kansen om je zaak te promoten en daarbij gebruik te maken van deze dagen. Wij kunnen hiervoor campagnes op maat maken om deze speciale gelegenheden te promoten.

Op maat gemaakt 
Wij denken campagnes uit die bij jouw doelgroep passen. Naast feestdagen zijn campagnes ook ideaal om een nieuw product te promoten of een tijdelijke actie kenbaar te maken. Denk hierbij aan wijnweken, asperge tijd of zomer actie. Voor iedere gelegenheid kan een campagne ingezet worden.

Online 
Onze campagnes zijn vaak een mix van online en offline uitingen maar naar wens kan dit ook aangepast worden. Bij online uitingen kun je denken aan promotie via je website en social media kanalen maar ook influencers en bloggen kunnen helpen om jouw campagne naar een nieuw niveau te tillen.

Offline 
Naast online uitingen zijn offline uitingen ook niet weg te denken. Met offline uitingen kun je jouw campagne promoten via posters in de zaak, flyers, goodies, banners en nog veel meer. Door zowel online als offline jouw campagne te promoten wordt het echt een succes.