Menukaart

Een menukaart is een van de eerste dingen die je gasten in handen krijgen wanneer ze bij je komen eten. Dit is je visitekaartje, hier verdien jij je geld en daar liggen dus ook veel kansen.

We willen je graag helpen het meeste uit je menukaart te halen en uit al je andere reclame uitingen. Een professioneel ontwerp kan hierin een groot verschil maken.

Meer lezen

Social media

Zakelijk social media kan lastig zijn, steeds weer nieuwe berichten verzinnen en online plaatsen. Jij hebt het druk met ondernemen en eigenlijk helemaal geen tijd om steeds bezig te zijn met social media.

Wij bieden ondersteuning in het onderhouden van je social media kanalen en nemen alle stress voor je uit handen. 

Meer lezen

Website

Een website voor je horeca onderneming is een ideaal online visitekaartje. Hier vertel je wie je bent, wat je doet, waar je te vinden bent, maar ook wat jou onderscheidt van de rest, wat maakt je restaurant uniek?

Naast informatie kun je er ook voor kiezen om de website interactief te maken door bijvoorbeeld een reserveringsmodule te implementeren. Zo kunnen je gasten direct via de website reserveren.

Meer lezen

Drukwerk

Met kwaliteitsdrukwerk wordt je restaurant nog beter zichtbaar. Unieke menukaarten, flyers, posters, lichtbak, vlaggen, raamstickers of bierviltjes, zorg dat je gezien wordt.

Bij het bestellen van drukwerk verzorgt Dev en Des het gehele proces. We helpen bij het kiezen van de juiste materialen, formaten en oplagen.

Meer lezen

Food fotografie

Met professionele food foto's van je eigen gerechten kun je een groot verschil maken.

Wanneer gasten je website bezoeken en meteen trek krijgen van alle heerlijke food foto's is de kans groter dat ze doorzetten en meteen een reservering maken om die heerlijke gerechten zelf te proeven.

Meer lezen

Marketing advies

Als ondernemer wil je natuurlijk dat je bedrijf goed loopt, dat al je potentiele targets je bedrijf kennen en dat iedereen je naam weet. 

Bekendheid krijg je door de inzet van marketing, hoe je dat doet? Daar helpen we je bij door advies sessies op maat zodat je daarna direct zelf aan de slag kan gaan.

Meer lezen